Microsoft Dynamics 365 Business Central uitgeroepen tot beste ERP-systeem van 2024 door Forbes Advisor

  • 23/07/2024

Forbes Advisor heeft hun ERP-beoordeling voor 2024 bekendgemaakt, waarbij Microsoft Dynamics 365 Business Central is uitgeroepen tot het beste ERP-systeem voor 2024.

Voor wie Forbes Advisor niet kent: het is een betrouwbare bron die zich toelegt op objectieve beoordelingen en informatie, gebaseerd op productgegevens, strategische benaderingen en inzichten van experts.

Microsoft 365 Business Central is uitgeroepen tot het beste ERP-systeem van 2024

Wat maakt deze oplossing tot de beste ERP-systeem met een 5 sterrenbeoordeling? Deze keuze is weloverwogen en gebaseerd op een nauwkeurige evaluatie van de sterke punten en voordelen van het systeem. Dit omvat gebruiksgemak, compatibiliteit met integraties van derden, beschikbaarheid als cloudservice, vermogen tot voorraadbeheer en doeltreffende rapportage-opties met Power BI, en nog veel meer. 

Ben je benieuwd waarom Forbes Advisor Microsoft Dynamics 365 Business Central heeft uitgelicht als het beste ERP-systeem voor 2024? Klik hier om verder te lezen.

4 redenen om Business Central te kiezen als jouw ERP-systeem:

1. Schaalbare oplossing met flexibele opties

Business Central biedt een flexibele architectuur, waardoor het voor jou eenvoudig is om nieuwe modules en functies toe te voegen naarmate je bedrijf groeit. Met andere woorden, je krijgt een toekomstbestendige oplossing die niet alleen nu perfect bij jouw bedrijf past, maar ook meeschaalt met jouw groeiambities en ontwikkeling.

2. Geïntegreerde oplossingen

Business Central biedt een geïntegreerd platform dat alle aspecten van je zakelijke activiteiten omvat, van financiën en boekhouding tot voorraadbeheer en verkoop. Het zorgt voor een samenhangend IT-ecosysteem en een digitale rode draad door jouw bedrijf - zeker als je al met Microsoft-oplossingen werkt.

3. Voortdurende ontwikkeling

Met Microsoft achter het stuur evolueert Business Central voortdurend op basis van feedback van gebruikers en de laatste technologische trends, zodat het systeem altijd up-to-date en relevant is.

4. Toekomstbestendig systeem

Met de nieuwste versie van Business Central als cloud-gebaseerde oplossing hebben bedrijven altijd en veilig toegang tot hun gegevens. Je investeert in een toekomstbestendige oplossing waarmee je complexe onderhoudstaken vermijdt.

Business Central ontworpen en op maat gemaakt voor productiebedrijven

Een succesvolle digitale transformatie houdt meer in dan digitalisering alleen. Met 9altitudes aan jouw zijde ben je al een stap voor met 9A Advanced Manufacturing. Hier krijg je "out-of-the-box" oplossingen die speciaal ontworpen zijn voor productie, waardoor je tijd en geld bespaart terwijl de risico's geminimaliseerd worden.

Til jouw productiebedrijf naar nieuwe hoogtes door je processen te automatiseren en te optimaliseren.

Kies de ideale ERP-partner

Beslissen over een nieuwe ERP-oplossing is één ding. De ideale partner vinden die nu en in de toekomst kan voldoen aan de behoeften en eisen van je organisatie is iets anders. Daarom staan we voor je klaar met onze whitepaper, die je stap voor stap begeleidt bij het kiezen van de perfecte ERP-oplossing voor jouw bedrijf.

Meer informatie nodig? Neem contact met ons op

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief