" />

9altitudes kondigt volgende stap aan in versterking van ISV-focus met Dynalogic en een nieuwe “Birds” suite

  • 15/10/2024

Vandaag kondigt 9altitudes een belangrijke stap aan om zijn Independent Software Vendor (ISV) bedrijfsactiviteiten naar een hoger niveau te tillen. Het bedrijf combineert de expertise van voormalig Hillstar en Dynalogic onder de vanaf nu gemeenschappelijke bedrijfsnaam Dynalogic. Hieruit blijkt hun toewijding aan het leveren van oplossingen op wereldniveau en het versterkt ook meteen hun marktpositie.

Dynalogic: Dynamische oplossingen, logische benadering

De naam Dynalogic combineert Dynamische innovatie met een Logica, het datagestuurd benaderen van een probleem. Het doel is om oplossingen te blijven bieden die even flexibel en aanpasbaar zijn als intelligent, waardoor partners - en hun klanten - de tools hebben die noodzakelijk zijn om te slagen in een steeds complexere zakelijke omgeving.

De “Birds” suite: Een gezamelijke aanpak

Samen met Dynalogic wordt ook de “Birds” suite gelanceerd. Hieronder worden verschillende add-on oplossingen worden samengebracht. De naam “Birds” past perfect bij de visie om nieuwe hoogten te bereiken op het vlak van innovatie en klantensucces.

Oorspronkelijk was “Birds” de naam van 9altitudes' BI-tool. Nu zal Birds niet alleen een belangrijk onderdeel zijn, maar ook de merknaam voor de gehele suite van ISV-oplossingen, wat het belang ervan als hoeksteen van de productstrategie benadrukt.

Nieuwe namen voor nieuwe hoogtes

Om de unieke waarde en functionaliteit van elke oplossing in de Birds suite te benadrukken, worden ze vergezeld van een vogelgeïnspireerd logo:

  • Birds Business Intelligence: Voorheen bekend als Birds blijft de leider in business intelligence, en biedt bedrijven snelle en nauwkeurige inzichten op basis van hun data, net zo behendig en snel als de kolibrie.
  • Birds Job Manager: Dynalogic's kenmerkende JobManager-oplossing, nu Birds Job Manager genoemd, biedt ongeëvenaarde nauwkeurigheid en efficiëntie bij tijdsregistratie en loonvoorbereiding - de elegantie en betrouwbaarheid van een zwaan in beweging weerspiegelend.
  • Birds Document Warehouse: Deze oplossing evolueerde stevige de voorbije 20 jaar en consolideert bedrijfsdocumenten over verschillende applicaties zoals ERP, CRM, PLM, of andere applicaties. Deze oplossing komt met het logo van een behendige valk die in staat is om elk document vanuit eender welke locatie supersnel op te halen.

Bij het samenbrengen van deze geavanceerde technologieën wordt ook meteen de collectieve kennis gebundeld. Die is het resultaat van duizenden klantenimplementaties over verschillende industrieën en landen heen.

Een verenigde kracht voor innovatie

Door oplossingen binnen Dynalogic te combineren, creëert het bedrijf een concurrentievoordeel op de markt van BI, Dynamics 365 add-ons en dergelijke. Door deze sterke set aan oplossingen samen aan te bieden, kunnen partners hun klanten naar nieuwe hoogten brengen, sneller en efficiënter.

Schaalmomentum

Deze aankondiging markeert een cruciaal moment voor de ISV-activiteiten van 9altitudes.

"Met de lancering van de Birds suite versterken we onze toewijding om innovatieve, schaalbare oplossingen te leveren die niet alleen onze klanten in staat stellen succesvol te zijn, maar ook de bredere Dynamics community helpen waarde te creëren voor de eindklanten. Onze ambitie is duidelijk: De eindklanten naar nieuwe hoogten brengen via dynamische, logische producten die zowel geavanceerde technologie als diepgaande branche-expertise belichamen." Zegt Christian Riis, de oorspronkelijke oprichter van Dynalogic.

Niels Stenfeldt, CEO van 9altitudes, voegt toe: "We zijn enthousiast over de toekomst van Dynalogic en kijken ernaar uit om onze reis te delen terwijl we blijven innoveren en groeien samen met onze klanten en partners."

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief