Wij verwelkomen Integral Group bij 9altitudes

  • 20/07/2023

We breiden onze activiteiten verder uit. Deze keer met de overname van Integral Group - een toonaangevende speler in de CAD/PLM-business van PTC. Daarmee wordt 9altitudes een nog sterkere speler op het gebied van digitale transformatie!

Een indrukwekkende uitbreiding

9altitudes is actief in België, Denemarken, Nederland, Frankrijk en Slovenië. Met deze overname breiden we uit naar Spanje, Portugal, Turkije en Zuid-Amerika. Met de overname van Integral Group zal 9altitudes +130 medewerkers aan het team toevoegen.

"Deze overname markeert een cruciale mijlpaal voor 9altitudes omdat het ons in staat stelt nieuwe markten en gebieden te betreden en tegelijkertijd ons bestaand portfolio te versterken. De expertise, middelen en sterke reputatie van Integral Group zijn van onschatbare waarde en we zijn ervan overtuigd dat dit ons in staat zal stellen om buitengewone kwaliteit te leveren aan onze gewaardeerde klanten."

Filip Bossuyt

CEO bij 9altitudes

Integral Group en haar +130 medewerkers beschikken over meer dan 25 jaar ervaring in software-implementatie. Door de jaren heen hebben ze waardevolle knowhow en interdisciplinaire ervaring opgebouwd, waar de klanten van 9altitudes nu van kunnen profiteren. Zowel het team van 9altitudes als dat van Integral Group zetten zich in voor een vlekkeloze integratie, om gezamenlijke doelen zo snel mogelijk te bereiken.

De mogelijkheid om samen nieuwe hoogtes te bereiken.

Er zijn veel synergieën tussen 9altitudes en Integral Group. Beide bedrijven werken nauw samen met hun klanten om digitale transformaties te realiseren. Ze begrijpen dat technologie uiteindelijk een middel is om een doel te bereiken, en dat de echte focus op mensen ligt. Daarom zijn er veel overeenkomsten in de manier waarop de twee bedrijven werken.

"Samen met 9altitudes krijgen we een unieke kans om deel uit te maken van een krachtige organisatie die echt het verschil kan maken voor onze klanten. Door een digitaal transformatietraject te creëren dat het beste van zowel Microsoft als PTC combineert, kunnen we onze klanten echt helpen om nieuwe hoogten te bereiken. We zijn enthousiast over onze toetreding tot de 9altitudes groep, en onze gedeelde focus op mensen in het proces versterkt ons enthousiasme."

José Vicente Garrido

CEO bij Integral Group

Wie is Integral Group?
Integral Group heeft ruim 25 jaar ervaring in software-implementatie en is een toonaangevende speler in PTC's CAD/PLM-business. Als businessgroep met uitgebreide expertise op het gebied van Industrie 4.0, streven ze ernaar om advies en oplossingen te bieden waarmee bedrijven een concurrentievoordeel kunnen behalen en behouden met hun producten en diensten in een steeds intelligentere en meer verbonden wereld.
Wie is 9altitudes?

Met de komst van Integral Group genereert de groep een gezamenlijke omzet van ongeveer 140 miljoen euro en verenigt meer dan 750 werknemers in 9 landen. Hiermee bevestigt 9altitudes zijn doel om een toonaangevende Europese partner voor digitale transformatie te worden en tegelijk de PTC-business buiten Europa uit te breiden. De groep heeft de ambitie om de komende jaren aanzienlijk te groeien, zowel door organische groei als door verdere overnames.

De groep ondersteunt end-to-end digitale transformatieprojecten door middel van Microsoft- en PTC-software, gecombineerd met industrie- en processpecifieke eigen IP. 9altitudes en Integral Group bieden diensten aan klanten in 3 sectoren (productie, groothandel & distributie, diensten).

Blijf op de hoogte!